2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİN BURS KAYITLARIMIZ   10 EYLÜL 2013 TARİHİNE KADARDIR.YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERE BURS VERİLMEMEKTEDİR TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

ŞEFKAT VAKFI BURSLULUK KRİTERLERİ

Vakıf Merkezinin bulunduğu İstanbul’da bulunan üniversitelerde eğitim görüyor olmak. (İstanbul dışı müracaat kabul edilmemektedir.)
İhtiyaç sahibi eğitim imkanı olmayan başarılı üniversite ve yüksek lisans öğrencisi olmak.
Maaş, kira geliri, öğrenim kredisi vb. geliri olmamak. Başka kurum ve kuruluşlardan burs yardımı almamak.
Sınıf, ders tekrarı olmamak, hazırlık ve 1. sınıfı okuyan öğrencilerde bir üst sınıfa başarı ile geçmek.
İlk 5 tercihi eğitim fakültesi olan, eğitim fakültesine kayıtlı öğrenci olmak, ayrıca Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik Fakülteleri, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi olmak veya yüksek lisans öğrencisi olmak.
Yeni kayıt öğrencilere burs verilmemektedir.
Gerekli evrakalar;Öğrenim belgesi , 1.yıl öncesine ait transkript belgesi.
BURS MÜRACAATLARI ; Vakfın merkezine yapılır. Aynı aileden birden fazla kişiye burs verilmez.