Özel Şefkat Okulları, öğretmenleri ve çalışanları için tertip edilen vefa programında bir araya geldi. Kurumumuzda beş, on, on beş, yirmi ve yirmi beşinci yıllarını tamamlayan öğretmen ve çalışanlarımıza plaket takdimi yapıldı.

 

Vefa programımıza Adalet Eski Bakanı aynı zamanda Şefkat Okulları Kurucu Temsilcisi Sayın İsmail Müftüoğlu, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bekir Servet Bakırcı, kurucumuz Sayın Meliha Yalçıntaş Şefkat Okulları Koordinasyon Kurulu Başkanı Sayın Doç. Dr. Murat Yalçıntaş, ve Şefkat Okullarının tüm öğretmen ve çalışanları iştirak ettiler.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, selamlama konuşmalarıyla devam etti. Genel olarak vakıf ruhunun ve vakıf bilincinin ön planda tutulduğu konuşmalardan sonra plaket takdimlerine geçildi. Okulumuza emek vermiş ancak bu yıl yolları ayrılan öğretmenlerimize de teşekkür plaketi sunuldu. Plaketlerin sunulmasının ardından okulumuz öğretmenlerinin hazırladıkları bir ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde icra edilen dinletimizin ardından tüm konuklarımızla birlikte iftar programına geçildi.
Biz de Şefkat ailesi olarak bu zamana kadar emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve daha uzun yıllar aynı çatı altında bir arada olabilmeyi diliyoruz.