DUYURU:2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Burs Kayıtlarımız Dolmuştur.

Şefkat Vakfı Özel Şefkat Eğitim Kurumlarımızda temel prensip eğitimde fırsat eşitliğidir. Bu bağlamda tahsil kademesinin her çağında başarılı, çalışkan, maddi imkanı olmayan öğrencilere okullarımızda Vakıf kontenjanından burslu, ücretsiz ve indirimli eğitim öğretim imkanı sağlanmaktadır. Mezun olduktan sonrada üniversiteyi kazanan, burslu okutulan öğrencilerimize, çeşitli üniversitelerde okuyan öğrenim masraflarını karşılayamayan başarılı öğrencilere, ilköğretim ve lise öğrencilerine karşılıksız öğrenim bursu verilmektedir.

ŞEFKAT VAKFI BURSLULUK KRİTERLERİ

1. Vakıf Merkezinin bulunduğu İstanbul’da bulunan üniversitelerde eğitim görüyor olmak. (İstanbul dışı müracaat kabul edilmemektedir.)
  2. İhtiyaç sahibi eğitim imkanı olmayan başarılı üniversite ve yüksek lisans öğrencisi olmak.
  3. Maaş, kira geliri, öğrenim kredisi vb. geliri olmamak. Başka kurum ve kuruluşlardan burs yardımı almamak.
  4. Sınıf, ders tekrarı olmamak, hazırlık ve 1. sınıfı okuyan öğrencilerde bir üst sınıfa başarı ile geçmek.
  5. İlk 5 tercihi eğitim fakültesi olan, eğitim fakültesine kayıtlı öğrenci olmak, ayrıca Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik Fakülteleri, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi olmak veya yüksek lisans öğrencisi olmak.
  6. Yeni kayıt öğrencilere burs verilmemektedir.
  7. Gerekli evrakalar;Öğrenim belgesi , 1.yıl öncesine ait transkript belgesi.

BURS MÜRACAATLARI ; Vakfın merkezine yapılır. Aynı aileden birden fazla kişiye burs verilmez.

Duyuru

Başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeniz gerekmektedir.

Başvuru Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Ziyaretçi İstatistikleri

Bugün112